fredag 28 januari 2011

Tvillingen

Jag kom och tänka på lite grejer idag. Som jag i och för sig har tänkt på många gånger innan. Det är mitt stjärntecken. Och ja, jag vet att många tror att det är "bullshit" men jag tror faktiskt på det. När jag läser om mitt stjärntecken som är Tvillingen så stämmer det mesta in på mig. Både det positiva och negativa. Därför tänkte jag återberätta lite.

Tvillingen (22/5-21/6)

Tvillingen har en positiv och pratglad läggning som gör att de lätt kan knyta vänskapsband. Tvillingens vänskapskrets är väldigt blandad och består av många oliksinnade människor. Tvillingen är ofta flirtig och har glimten i ögat. De gillar ofta disskusioner och kommer till tals med alla olika sorters människor.

Planeten Merkurius är Tvillingens härskare och detta betyder ofta god språklig förmåga, mångriklighet och idérikedom. Tvillingen gillar att dela med sig av sina tankar och idéer. En händelsefylls vardag är ofta tvillingens melodi och har då en tendens att komma försent till uttalade tider. Men klarar ofta sig ur det med sin charm och vältaglighet. Ofta omtyckt i sociala sammanhang.

På grund av rastlöshet hör inte rutiner till Tvlillingens favoriter, de gillar omväxling och att ha många bollar i luften. Denna nyfikenhet på livet brukar vara sent upp i åldern. Född i lufttecknet är tvillingen kan anpassa sig men uppskattar miljöombyten.

Tvillingen har svårt att bestämma sig och gillar att vänta till sista minuten med beslut. Men hittar ofta en finurlig lösning på grund av sin idérika natur.

KÄRLEK

Tvilling - Vädur: Dessa tecken passar bra ihop eftersom de är väldigt aktiva. Väduren vill dominera men med sin talförmåga kan tvillingen ibland lyckas få väduren på andra tankar.

Tvilling - Oxe: Ett långvarigt förhållande är inte vanligt. Till en början intresserar tecknen varandra men skiljer sig ofta åt. Tvillingens umgängeskrets är så olik oxens, medans oxen gillar rutiner medans Tvillingen vill ha omväxling.

Tvilling - Lejonet: Detta kan hålla länge. Tvillingen är väldigt flörtig vilket Lejonet inte bryr sig om på grund av sitt starka självförtroende. Lejonet kan dock kräva komplimanger som Tvillingen inte är beredd att ge.

Tvilling - Kräfta: Svårt att hålla denna relation levande på lång sikt. Till en början kan käftan falla för Tvillingens flörtíga sätt att bete sig, men på lång sikt kan detta göra Kräftan osäker. Kräftan gillar att vara ensam medans en Tvilling är helt tvärt om.

Tvilling - Våg: Båda gillar socialt umgånge och passionerade. Detta kan hålla länge!

Tvilling - Skorpinon: Det kan bli roligt och spännande i sägen, men när det kommer till vardagen kan Skorpinionen lätt tröttna på Tvillingens ständiga velande. Skorpionen är väldigt oflexibel och har därför svårt att hänga med i Tvillingens natur.

Tvilling - Vattuman: Tvillingen och Vattumannen är en bra match. De har det väldigt bra i sängen tillsamans. Men i vardagen kan tvillingen ogilla Vattumannens dominas men och andra sidan vägs det upp med deras gemensamma interaktuella sinne. De stimulerar varandra genom verbal ordväxling.

Tvilling - Stenbock: Tvillingen gillar människor medans Stenbocken har en mer försiktig natur. Stenbocken kan också bli svartsjuk på tvillingen för den gillar alla sortens människor.

Tvilling - Tvilling: Detta kan bli en rolig relation då ni har samma intressen och förstår varandra mycket. Men kan ofta bli för oseriös.

Tvilling - Jungfru: När en tvilling har en relation med en Jungfru, är det mycket möjligt att Tvillingen är otrogen. På grund av bristen på stimulans. Jungfrun kan uppleva Tvillingen som för velig och Tvillingen upplever Jungfrun som tråkig. Vilket till slut blir irriterande för båda parter.

Tvilling - Skytt: Kort romans mest troligt. Just för tecknen är så olika. Båda är aktiva och ställer inte för mycket krav på varandra.

Tvilling - Fisk: fisken kan lätt bli sårad i denna relation. Fisken kan känna sig överkörd ab Tvillingen öppna levnadssätt. Medan Tvillingen ofta upplevar att Fisken tar åt sig för mycket, är blödig och löjlig. Detta resulterar till at ni har svårt att lita på varandra. Detta funkar inte, absolut inte en längre tid.



Mig gadd som föreställer just Tvillingens stjärntecken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar