tisdag 26 april 2011

Tro inte

Om du läser detta, tro inte att jag är sårad och tro inte att jag kommer sakna dig. Inte en tanke, inte en sårad kännsla, inte ett svart moln på min blåa himmel. Du är bara äcklig, inte ens värd skiten under mina skor. Hoppas det svider när du läser att jag faktiskt inte bryr mig ett skit.

Happy Smile.... xD

Trött - Tisdag

Idag är jag trött, har haft så otroligt ont i benen. Det började igår när vi var ett gäng och skulle spela brännboll, så jag sköt iväg bollen och skulle börja springa. Då gjorde det ont i hela foten och lårmuskeln i vänster ben. Innan kände jag mig bara lite stel i fotleden, men när jag skulle springa visade sig ju en helt annan historia. Undra vad detta kan vara!? :/

Idag blir det att sova tidigt, ska jobba imorgon på något rivningsarbete. Vid "media markt" på solåsen. Ska kolla på "Grays Anatomy" sen blire att sova runt tio. Just nu kollar jag på plastkirurgi turisterna, det är ganska roligt när man kollar på det. Det är många som verkar åka till Thiland för att operera sig. Frågan är om det är så mycket billigare där nere, eller om man vill passa på att ta en semester medans man endå ska operera sig. För man måste ju slappna av på ett annat sätt ändå, det tror jag iaf.

Förr ville jag göra en bröstoperation. Tror de flesta tjejer har funderat på en operation av något slag. Dock har jag ändrat mig nu om bröstoperationen, jag kanske kan göra en efter man har fått barn och så ifall de blir för hängiga. Just nu har jag 75C och vad jag har fattat det som är den nog en ganska vanlig storlek. jag tycker att oftast nartuligt stora (då menar jag STOORA) inte är snygga de ser liksom hängiga ut. Jag vet att det är typ svin dyrt att köpa en riktig BH, men jag hade ju lätt investerat i det om jag hade haft väldigt stora.

Jag förstår inte varför människor snackar så mycket skit om skönhetsoperationer. Jag menar alla vill ju se bra ut, och man brukar ju säga att det viktigaste är vad en själv som person tycker. Därför tycker jag att om man är missnöjd eller bara vill ändra något på sin kropp, så tycker jag man ska få göra det. Dock  tycker jag inte att det ska skada någon eller en själv, sen ska man självklart ha pengar och hälsa till det. Och man ska alltid ha i bakhuvudet att man är finast som man är och utseénde är indivuduellt för var och en. Det gör mycket i våran personlighet, så att operera sig till en "Barbie docka" kanske inte är det bästa. Men som sagt är det upp till var och en. Bröst operation är nog uteslutet för min del, iaf i denna fasen av livet. Man vet ju aldrig vad som häder senare i livet, sen har vi cancer anlag i släkten inklusive bröstcancer, så vet inte om jag är en så bra kandidat till en bröstoperation, vet inte heller om de påverkar. Men sånt tar man vell rera på om det blir aktuellt.

Så vad jag vill komma är att; Du duger precis som du är, och det är DU som bestämmer över DIN kropp. DU som person förtjänar att må bra. Med eller utan operationer eller mindre ingrepp. ^^ 

måndag 25 april 2011

Prommenad!

Jahopp, då var man hemma efter en prommenad med hundarna. De ska verkligen lukta överallt lite småjobbigt om man är ute med båda för de ska alltid lukta på olika ställen. Så man får stå med armarna i kors och se ut som en idiot. Men som tur var mamma med så vi höll varsin hund, MEN VET NI VAD!? Då fattade ju hundarna att vi höll varsin så istället för att lukta på olika ställen (vilket hade varit enklare för mig och mamma, som höll i kopplen) så skulle de ju lukta på samma ställe hela tiden det vill säga att kopplena snurrade ihop sig ett antal gånger.

Sen hade jag ennu mer otur för hade tänk att ta med mig kameran och ta lite bilder på naturen här i kaxholmen. Men nejdå, ikke! kameran funkade ju inte. TRÅÅKIGT! Men aja, så kan det gå.


söndag 24 april 2011

Helgen

Som alla vet har det varit långhelg nu, super skönt. Min helg har sett ut ungefär såhär;

Fredag; UTGÅÅNG, Kvällen började bra och var bra överlag. Men ibland blir man förvånad av vad människor är kapabla till. Ärlighet är något av det som är viktigast för mig. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att vara ärlig. Efter denna helgen har jag sorterat bort människor jag inte vill ha i mitt liv. På grund av oärlighet, och svek. Jag är inte ledsen, mest glad. Jag anser inte att jag har förlorat ett skit, och det märktes på en speciell person att h?n insåg att det inte var värt det. Det syntes att h?n ångrade sig, men jag är inte den personen som bara glömmer. NEJ TACK säger jag bara, försvinn ur mitt liv!


Lördag;  Lördagen började med att Amanda hörde av sig och ville hitta på något. Då bestämmde vi att vi skulle dra in till stan och se vad som hände. Så det fick bli Atollen (Stavning) på kvällen med massa trevliga människor. Träffade bland annat Andreas Andersson, Karin, Kusin Linda och Mickis. Jag skriver som Amanda sa "Bättre än att bara sitta hemma" ;)

Söndag;  Idag mådde jag inte bra så har mest sovit, kan även till lägga att jag INTE var bakfull utan förkyld och har haft migrän halva dagen. Så planerna för Söndagskvällen blev förstöda. Dock är det lite hemliga planer så tänker inte skriva de här ;)

C'ya!!


Jag och Amanda 2006 :D


Jag och Amanda 2011 :D


100 Inlägg


fredag 22 april 2011

Favoriterna på Radion....

Här kommer mina favoritlåtar på radion... Som gör att man jobbar på lite extra :) Inte allt för nya kanske men ville dela med mig av dem ändå.



Påskhelgen

Då var det redan april, helt otroligt att det går så fort. Jag kommer i juni förra sommaren efter vi hade varit på Öland, vid midsommar. Dager efter vi hade kommit hem längtade man redan tillbaka, och då insåg man att det var nästan ett helt år tills vi får åka tillbaka. Tänk att det redan är april, det betyder att det är ca två månader tills vi åker tillbaka. Kan inte förstå att det gick så fort.

Har jobbat ute hela veckan med, så igår när jag kom hem såg jag ut som en tomat i ansiktet. Snyggt eller hur, Aja, Får hoppas att det går över till en snygg bränna sen.

Sen är det väll ingen som har mssat att det är bilmässa i Jönköping i helgen. Vill ju gå, men vi får se hittar man ett roligt gäng så kanske det blir en sväng där inne. Sen blir det nog även utgång ikäll. Lovar att om jag går på bilmässan ska jag lägga upp några bilder på mina favoriter (eftersom jag inte kan något om bilar såblir det nog de bilarna med snyggast motiv-lack som hamnar högst upp på mi  lista). Men vi hörs senare sen...

C'ya, Time for breakfast!

onsdag 13 april 2011

Hur kan!?

Stanna alla klockor
Säng av din telefon
tysta alla röster
Döva all sång
Kväv världen
Upphör tid och rum

Ingen kan väl ha missat din frånvaro
Ingen kan väl ha missat att just idag är den dagen du slutade andas
Ditt hjärta slutade slå

Hur kan klockorna ticka när din kolcka förevigt har stannat
Hur kan telefoner ringa, när vi aldrig kommer få höra din röst igen
Hur kan människor tala, samtal om obetydliga saker, när du aldrig kommer tala eller uttrycka dig igen
Hur kan vi sjunga vackra sånger, när din röst saknas bland alla vackra stämmor
Hur kan andras värld fortsätta snurra, samtidigt som hela vår värld har rasat samman

Upphör tid och rum, för varje sekund bidrar till en minut
Och för varje minut du vår värld fattas, gapar sakanden större.

Av: Matilda Stigsson

söndag 10 april 2011

Sexparty - Beställning

Som jag skrev igår så skulle jag ju på sexparty. Jag beställde inget på själva partyt, måste vänta tills lönen kommer in. Men när den gör det då ska jag allt beställa lite "smått och gott" Haha!! Den kvinnan som "höll" i partyt hade mycket att visa. Säkert typ sådär sex dildos och det var vara dildos. Hon hade ju allt ifrån böcker, spel till analpluggar och små piskor. Man kan ju lungt säga att det fanns något för alla :)

Här är en länk till deras hemsida ---->  H♥meParty

Lilla Lady

Denna låen har jag haft på huvudet nästan hela veckan, Tycker nu ska lyssna på den. Bara för härlig (!!)

"Du är bäst nu men du var bättre förr. Våra briser gör oss till människor"  x)



lördag 9 april 2011

SexParty

Ikväll blir det till att gå på Sexparty, Som kusin har anordnat. Det ska bli riktigt intressant, får se om man beställer något. Får i så fall beställa senare just nu är det ganska tomt på kontot eftersom jag inte hade jobbat på länge men nu är jag igång igen som sagt. Hääärlig kännsla tycker jag!

Aja nu ska jag gå och Tagga SEXPARTY!! :D

C' ya!!

torsdag 7 april 2011

fables

Ni berättade sagor om en underbar värld
Om lanskapet som till våren exploderar i gröna vackra färger
Om det blåa havet och solen som sakta går ner över horisonten
Om den vita gnistrande snön som i handen smälter och blir till vatten
Om kännslan när vinden viskar och smeker mig i håret
Om kännslan när regnet rör min hud, för att sedan droppa ner till marken, doften som ligger kvar i luften
Om löven som vissnar så fridfullt och accepterar slutet på sin existens för att sedan falla från träden
Allt det man bara kan uppleva när man är levande, att vara kött och blod

Ni berättade sagor om kärlek
Om känslan att bli älskad och att älska någon tillbaka
Om första kyssen, mjuka förförande läppar, värmen och adrenalinet
Om kärleken till livet, beskrev våra själar som brinnande ljus, som en eldslåga som aldrig brinner ut.
Om hoppet, våran vän som aldrig lämnar oss. Hoppet som håller lågan, själen levande
Om tillfredställesen och tacksanheten att just jag blev den jag blev och lyckan att ha levat
Allt det man bara kan uppleva när man är levande, att vara kött och blod

Jag har sett våren i alla dess gröna nyanser, legat och solat i vårsolens varma strålar
Jag har sett havet, smakat saltet kännt den lena sanden mellan mina tår
Jag har sett solnedgångar, lila, rött, orange, gult en hel färgpalett skulle inte räcka för att måla detta underverk
Jag har kännt kylan, den vita snön, sett de unika flingorna falla från skyn, inte rädda för vad som väntar dem på marken.
Jag har kännt doften av regnet, när det har smekt min kind och vinden som ylar i mitt öra.
Jag har sett löven, så orädda när de släpper taget om trädet för att sedan bli till intet, nerbrutet och bortglömt
Allt det man bara kan uppleva när man är levande, att vara kött och blod
Jag har blivit älskad och jag har älskat
Jag har kysst och blivit kysst tillbaka
Jag har kännt hoppet som man desperat behöver för att klara sig i denna värld
Jag blev någon, jag fick en kropp, ett ansikte
Jag är levande, jag är kött och blod

Jag kommer bli nerbruten, botglömd, jag kommer dö
Jag är inte orädd snarare livrädd, livrädd för vad livet ska hitta på här näst
Jag vill inte bli till intet, jag vill leva för evigt jag är rädd för det som jag inte förstår
Jag vill inte bli bortglömd, jag vill bli tänkt på, saknad, förevigt älskad
Jag är inte tacksam för alla fina dagar jag fått, jag vill ha fler, bättre, roligare
Jag är inte tacksam för att jag är just jag, jag vill ständigt vara någon annan, vinna en lott i slumpens lotteri.
Allt det man fick på köpet när man blev levande, Att vara kött och blod

Ni berättade vackra sagor, ni lovade mig ett lyckligt sago slut
En saga är inte verklig, jag är verklig, därför existerar jag inte i era sagor.
Allt det man inte fick när man var levande, Att vara kött och blod.

onsdag 6 april 2011

Blogga!

Har inte bloggat på så länge nu. Så har tappat flytet igen, så vet inte riktigt vad jag ska skriva om. kan ju skriva om vad jag gjör på dagarna var ju ett tag sedan jag uppdaterade det. Som det ser ut nu har jobbet på Allbemanning kommit igång nu. Så det blir att man jobbar på vardagarna och jobbade även förra helgen. Det betyder alltså att jag har varit ledig en dag på snart två veckor, vilket gör att jag är j*vligt trött på morgonen. Jag är liksom inte van vid att gå och lägga mig så tidigt och gå upp tidigt.

Sitter och funderar på om jag ska laga någon lunch låda tills imorgon, har haft macka med mig två dagar i rad nu, inte allt för gott. Men måste ju tillägga att Patrik (en kollega) är snäll och delar gärna med sig om han ser att jag har macka med mig. Var tvungen att skriva det, eftersom han läser bloggen ibland. Så imorgon ringer klockan runt kl 04.00 igen. Usch jag är verkligen ingen morgon människa. Önskar att jag kunde hitta det perfekta natt-jobbet. Bara ETT problem, JAG har ju inget körkort.

ÅÅH fy F*n nu kom mamma in med en skål räkor hon skulle äta. Luktar ju inte allt för gott.
Nähe om man skulle sluta skriva nu, har inte mycket mer att skriva än sålänge. Kommer jag på något lovar jag att uppdatera ;)

tisdag 5 april 2011

Det blir bättre

När jag ser dig vill jag ge dig allt
Du lever i ett helvete, gånger tusen fallt
Att varje dag känna en plågande smärta
Så stark att du vill slita ut ditt eget hjärta
Jag är ledsen för hur världen har behandlat dig
Snälla du, lyssna på mig
Det känns tungt nu men det men det klarnar snart
Jag kan lova att livet är underbart
Jag vill så hjärna hjälpa
att alla dina demoner själpa
Det som har hänt är inte ditt fel
Alla vi bär våran beskärda del
Jag vet att du är ledsen men tillsammans kan vi göra det bra
bara vi arbetar och kämpar da' efter da'
Du är värdefull
Du är underbar
DU måste tro på mig
Håll ut lite till, för.....
Det blir bättre


Länk här och mer info här  ---> "Det Blir Bättre" 

(Missa inte TV3 :s nya program "det blir bättre" Hittade inte reklamen till programmet på youtube)